Sov gott lilla farmor ♥

Cancer är en helvetes sjukdom. Tar ifrån en människor man alltid trodde skulle finnas där, o alldeles för fort dessutom. Uscha. Tungt är det att se någon tyna bort sådär. Bara försvinna bort inför en. Hoppades att hon skulle få vara med oss till jul iaf, men livet ville annorlunda..

Lilla, lilla farmor. Kanske det gör det lite lättare att tänka att du levt ett bra liv, men de kommer inte att hålla oss ifrån att sakna dej o vi kommer gråta på din begravning även fast du inte ville att vi skulle det..


Sov gott älskade farmor ♥ 
Ses i Nangijala!


Kommentarer
Postat av: Carina

Beklagar verkligen sorgen, vet vad ni alla går igenom. Jag kommer med ett inlägg som kanske inte är så passande att lägga in här. Men känner att jag måste göra ngt då tiden är så kort.

Tillhör DU en av oss som värnar om vår svenska varg ?

Om INTE sluta läsa här.

Vi kanske inte kan göra mycket, men vi kan alla skriva på

Skriv under SRFs upprop: Nej till licensjakt på varg!

Vidarbefodra denna så fort som möjligt till så många du känner!!

Se nu till att hjälpas åt. Att vara rädd för varg = okunskap. Från norra Sverige har så få människor skrivit på listan, betyder detta att så många är satt i okunskap eller att så många ogillar vargen?



Den 2 januari 2010 går startskottet för den första mer omfattande vargjakten i Sverige sedan i början av förra seklet. Mer än 12 000 vargjägare har registrerat sig för att skjuta 27 vargar i de fem länen Dalarna, Värmland, Gävleborg, Örebro och Västra Götalands län. Inte sedan 1920-talet har vargjakt i denna omfattning bedrivits i Sverige. Mer än 10 % av Sveriges vargstam ska skjutas bort, trots att det inte finns mer än 230-250 vargar. Jakten saknar vetenskaplig grund och strider mot EUs naturvårdslagstiftning.



Gör din röst hörd, skriv på listan via länken nedan. Den kommer att skickas till Miljöminister Andreas Carlgren och till politikerna i Miljö- och Jordbruksutskottet.

http://upprop.nu/FQBS





2009-12-30 @ 10:34:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0