Mitt i natten..

..o vaken är man. Fel o bara bli trött så man får sova! Fast det lär väl dröja eftersom jag råkade somna ett par timmar efter jobbet idag. Riktigt dumt när jag vet att de blir nattugglande då.. Men vaknade iaf alldeles lagom till Idol :) Har börjat följa de där jäkla programmet igen, klarade mej bra utan det förra säsongen men nu har jag väl haft för lite vettigt o göra när jag fastnat i de jäkla Idol-träsket igen.. Nå de är väl bara börja vara i stallet sent om kvällarna så man tar sej ur det fort :) 
  
Imorn blir de riktigt kort dag på jobbet sen blir de sittning ett par timmar. Kul som fasen! :) Blir nog hur bra som helst skulle jag tro.
Sen på kvällen blir det företagsmingel på nexan med chefen. Äta lite god mat o sådär. Blir säkert trevligt ändå, får se bara om vi får med oss nån till från jobbet. Hade juh vart lite roligt.

Har inte blivit mkt stall den här veckan, har varit helt död efter jobbet! Har som bara såsat omkring i min egen värld känns de som.. jobbigt som tusan. Men nu jäklarns ska de bli ändring på de här. Måste ta tag i mej själv o rycka upp mej lite. Går inte att vara så här destruktiv hela tiden, hur bra mår man av de i längden?

Nä men de är väl bara bege sej till sängen o stirra i taket tills man somnar, för sitter man kvar här lär de juh aldrig inträffa. :)

Gonatt!

Några bilder på min nya prinsessa, Assa.


RSS 2.0